OPTINETT har designats och tillverkats i Frankrike sedan de skapades och visar med stolthet sitt ursprung med "Made in France".

Produktionsfabriken renoverades fullständigt år 2011. Den moderna, funktionella nya fabriken erbjuder de bästa möjliga produktionsförutsättningar gällande organisation, renlighet och hygien.

Hela produktionsområdet är temperatur- och fuktighetskontrollerat för att säkerställa att våra produkter bevaras och förvandlas ordentligt.

Produktionsteamen är grupperade efter maskin- och produktlinje enligt deras expertis eller specialisering. Anställda arbetar i självstyrande produktionsgrupper, vilket ger dem möjlighet till flexibilitet vid deras arbetsstation.

Vi fäster stor vikt vid att våra anställda får kontinuerlig utbildning och utveckling. De utbildas för att övervaka de modernaste produktionsprocesserna och metoderna.

En ny logistikanläggning har just byggts för att erbjuda våra kunder bästa möjliga service, med än större reaktivitet och flexibilitet. Här förvarar vi våra färdiga produkter och förbereder transporter som ska skickas över hela världen.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen